Menu
RSS

ПОЛ КРЕЈГ РОБЕРТС: ДОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ ДА ЈЕ СРАМОТА БИТИ АМЕРИКАНАЦ

Pol Krejg RobertsВећ четврти узаступни председник САД је ратни злочинац


Дошло је време када је срамота бити Американац. Наша земља има већ четвртог узастопног председника кој је ратни злочинац.

Бил Клинтон – натовска бомбардовања Југославије. Џорџ Буш-млађи – војне интервенције против Авганистана и Ирака, ваздушни напади на територије Пакистана и Јемена. Барак Обама – искористио НАТО за уништење Либије и послао плаћенике да разарају Сирију. Доналд Трамп – напао Сирију и тако постао ратни злочинац на самом почетку владавине.

Заједно са европским, канадским и аустралијским вазалима Вашингтона, у тим ратним злочинима су учествовале и Уједињене нације. Можда би зато требало пред ратни трибунал – заједно са САД, Европском уијом, Аустралијом и Канадом – требало извести и Уједињене нације. Злочини четворице председника САД довели су до погибије и рањавања милиона цивила. А милиони избеглица, који су стигли у Европу, Велику Британију, САД, Канаду и Аустралију – донели су само проблеме.

Обратимо пажњу на бескрајно неоправдано полицијско насиље полиције према грађанма САД. Полиција у САД изврши више убистава него било ко други. За разлику од насиља банди трговаца другом, које се међусобно боре за територије, полицијско насиље има само један узрок – љубав према насиљу.

Насиље – то је Америка. Америка је – насиље.

Малоумни либерали криве власнике оружја, али насиље увек долази од владе. Нису власници оружја делимично или потпуно уништили осам земаља. Насиљем се – и то на рачун пореских обвезника – бави влада САД.

Почевши од дебила Клинтона, свака влада САД је кршила споразуме са Русијом усмерене на смањивање напетости и ризика термонуклеарног рата, или чак иступала из њих. Вашингтон лажима објашава своја агресивна дејства против Русије, укључујући постављање ПРО на граници са Русијом, тврдећи да је то неопходно да би се Европа заштитила од (непостојећих) иранских атомских ракета.

Обамин режим је наставио са лагањем.

Знате ли да је Русија толико моћна, а наша електронска шпијунажа и CIA тако слабе и беспомоћне да је Русија одредила исход председничких избора у САД? Јесте ли чули, можда и хиљаду пута, да је Русија извршила војни упад у Украјину (а марионета САД све до данас седи у Кијеву)? Не треба имати коефицијент интелигенције изнад 90 да би се схватило: Да је Русија војно ударила на Украјину – ње више не би било.

Знате ли зашто је председник Русије, који је по међународним анкетама најпоштованији лидер у свету, по мишљењу Хилари Клинтон „нови Хитлер“? Ми сада за директора CIA имамо срамног Трамповог човека Мајка Помпеа, који је најтупљи човек у САД. То је идиот прве врсте.

Тај дебил је оптужио Џулијана Асанжа за повезаност са диктаторима и да тобоже, уз помоћ Русије, подрива америчку хегемонију. А све због тога што Викиликс објављује материјале из званичних извора који разоткривају злочиначко држање владе САД. Викиликс не краде документе, већ их добија од информатора који више неће да трпе неморал и лажи владе Сједињених Држава.

Шта да радимо, шта свет да чини када САД имају комплетне идиоте попут директора CIA, преседника САД, саветника за националну безбедност, министра одбране, државног секретара, амбасадора у Уједињеним нацијама, уреника Њујорк тајмса, Вашингтон поста, CNN-а, NPR-а, MSNBC-а?

Кина или Русија у стању су да униште Сједињене Државе. Заједно могу да Северну Америку учине неподесном за живот до краја века. Због чега онда вашингтонски идиоти провоцирају моћне нуклеарне силе?

Одговор: Вашингтон – то је гомила дебила који живе изван реалности. Када Сатана-2 (руска интерконтинентална ракета Сармат) стигне до Вашингтона – највећа група недотупавних престаће да постоји.

Свет ће одахнути са олакшањем.


Извор Факти, 20. април 2017.

Препоручи текст:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to LinkedIn
Info for bonus Review William Hill here.