Вучић: Тражиће пуно признање Косова, а да Србија не добије ништа

Ако до 6. маја не буду укинуте таксе на српску робу, биће одржана посебна седница Главног одбора СНС, на којој ћемо изаћи са мерама против Приштине

Председник Србије и СНС Александар Вучић рекао је данас да Србији следи изузетно тежак период, да ће се од ње тражити признање пуне независности Косова, без подела, на пуној и целовитој територији независног Косова. Како је рекао, разговараће са кинеским и руским председником у Пекингу, а потом иде у Берлин, где га очекују веома тешки састанци са лидерима Француске и Немачке…

ВУЧИЋ: МИ НА УЛИЦИ НЕ РАЗГОВАРАМО
Лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић одговорио је данас на захтеве опозиције, рекавши да се у Србији поштује закон, и да су у парламент добродошли, али да нема испуњавања њихових ултиматума.

Вучић је на седници проширеног Извршног и Главног одбора СНС поручио, уз опаску да је то рекао и на Председништву странке, да држава „Србија није њихова фонтана жеља“…

МИТИНГ НЕ ПОЧИЊЕ ДОК СВИ НЕ СТИГНУ
Председник СНС и Србије Александар Вучић поручио је данас да велики скуп који је заказан за 19. април у Београду, у оквиру кампање Будућност Србије, неће почети све док не буду могли сви да дођу и да ће бити пробијена свака блокада коју покуша да постави опозиција да би спречила људе да дођу у Београд.

„Ајд, пробајте да блокирате, па ћете да видите – сваку блокаду ћемо да вам пробијемо, на сваком месту. Да видите, бандо фашистичка, да фашизам у Србији неће проћи“, поручио је Вучић, након чега је добио велики аплауз у Сава центру…

ВУЧИЋ О ПРИТИСЦИМА: НЕМОЈТЕ НЕ ЗВАТИ, НИСАМ ДОСТУПАН
Ако до 6. маја не буду укинуте таксе на српску робу, биће одржана посебна седница Главног одбора СНС, на којој ћемо изаћи са мерама против Приштине, поручио је данас председник СНС и Србије Александар Вучић.

Тада ће бити шест месеци од како је Приштина увела таксе на робу из централне Србије, подсетио је он у обраћању члановима Главног и Извршног одбора у проширеном саставу.

ВИДИМ НОВУ ЕНЕРГИЈУ У СНС
Лидер Српске народне странке (СНС) Александар Вучић потврдио је данас утисак извештача да чланови проширеног руководства странке показују јаку, заједничку енергију, приметивши да се догодило „мало чудо“, нешто на шта је поносан, а то је да је видео нову енергију странке, коју није могао скоро да види.

„Одједном су у први план изашли и почели да се боре за свој народ, земљу и странку неки људи које нисам раније могао да видим, који показују зубе, као што никада у претходних година нису чинили“, рекао је он на седници проширеног Извршног и Главног одбора СНС.

 

Извор Танјуг, 16. април 2019.