Меркелова је болесна? Снимак како дрхти покренуо гласине (ВИДЕО)

Меркеловој је позлило док је са Зеленским слушала интонирање химни на јаком сунцу

Немачка канцеларка Ангела Меркел изгледала је лоше и нестабилно и тресла се док је у Берлину дочекивала украјинског председника Володимира Зеленског. Она је рекла да се опоравила након што је попила воду.

Меркеловој је позлило док је са Зеленским слушала интонирање химни на јаком сунцу. На снимку се види како Меркелова подрхтава и као да тешко одржава равнотежу. Након интонирања химни, Меркелова је деловала боље, а потом је брзо прошла црвеним тепихом са Зеленским и ушла у зграду у којој се налази њена канцеларија.

Канцеларка је на конференцији за новинаре рекла да је добро. „Од тада сам попила бар три чаше воде, које су ми очигледно биле потребне, и сада ми је веома добро“, рекла је Меркелова. Немачка канцеларка (64) према наводима агенције ДПА, неколико пута имала је сличне симптоме. Како се наводи, најмање једном је за то окривљено сунчано и топло време. Иако је овај снимак подстакао гласине да је немачка канцеларка болесна, нема званичне потврде да Меркелова има здравствених проблема, наводи РТ.

 

Извор Б92, 19. јун 2019.