У кафићу код Книна хулигани напали госте који су гледали Црвену звезду

Више људи је повређено у нападу, а петоро је пребачено у болницу, преносе тамошњи медији. Међу повређенима је и деветогодишње дете

Група људи нападнута је синоћ док је пратила утакмицу „Црвене звезде“ у једном кафићу код Книна. Петоро је због повреда завршило у болници. Међу повређенима је и једно дете. Сличан напад догодио се и у месту Ђеврске код Кистања у којем, срећом, нико није повређен. Полиција привела неколико осумњичених.

У кафић у којем су посетиоци гледали утакмицу између „Јанг бојса“ и „Црвене звезде“ упала је група маскираних нападача и физички их напала. Инцидент се догодио у опшини Бискупија покрај Книна, преноси хрватски портал Индекс.

Више људи је повређено у нападу, а петоро је пребачено у болницу, потврђено је локалним порталима Ферал њуз и Далмација данас. Међу повређенима је и деветогодишње дете. Хрватски портали наводе да је петнаестак маскираних нападача насрнуло на госте кафића, међу којима су били жене и деца.

Огласила се и Полицијска управа шибенско-книнска, која је у саопштењу прецизирала да се инцидент догодио око 22.30 у месту Уздоље.

„Неколико, за сада непознатих особа у тамошњем угоститељском објекту вербално и телесно су напали власницу угоститељског објекта и госте, при чему су оштетили и инвентар објекта. Том приликом пет особа је лакше повређено, међу којима и један малолетник“, наводи се у саопштењу.

После тога, око 22.50 у месту Ђеврске код Кистања неколико за сада непознатих особа је вербално, а потом и физички напало власника угоститељског објекта и госте. Нанета је материјална штета, а нико није повређен.

Полиција, како је саопштено, предузима све мере како би нападачи били откривени. „Тијеком досадашњег поступања, неколико особа које се доводе у везу с овим догађајем, су приведене у просторије полиције на криминалистичко истраживање“, напомиње се у саопштењу полиције Шибенско-книнске жупаније.

 

Насловна фотографија: Feral News

 

Извор Feral News/Index.hr/РТС, 22. август 2019.