Хуманитарни концерт за децу КиМ, у уторак на Факултету политичких наука

У уторак, 12. новембра, у амфитеатру Факултета политичких наука, са почетком у 19 часова одржаће се хуманитарни концерт за децу КиМ

Центар за међународну јавну политику трећу годину заредом покреће хуманитарну кампању за помоћ најугроженијим малишанима са Косова и Метохије и с тим у вези организује још један хуманитарни концерт посвећен нашој јужној покрајини.

За ваш потпуни угођај побринуће се:

– Даница Крстић, етно певачица
– Етно група Аманет
+ гости изненађења

Цена улазнице је симболичних 100 динара, а уколико желите да донирате више, сходно вашим могућностима, бићете слободни да то учините. Сва прикупљена средства ићи ће право у руке нашим малишанима који живе изоловано и у тешким условима. Претходна два пута смо помогли децу из Видања (коју смо повели и на море), Ораховца и Велике Хоче, а овај пут желимо да усрећимо дечаке и девојчице из других енклава.

Центар за међународну јавну политику ће у договору са Канцеларијом за Косово и Метохију одредити коме ће прикупљена помоћ бити додељена. Ово ће бити прва активност у оквиру наше хуманитарне кампање која ће се наставити све до марта 2020. године, када ћемо по трећи пут реализовати посету нашој јужној покрајини.

Дођите да се подсетимо старих, лепих косовских песама, уживамо у чаробним вокалима наших дивних гостију и, што је најважније, помогнемо онима којима је помоћ највише потребна. Помоћ ће бити достављена

Уторак, 12. новембар, амфитеатар Факултета политичких наука са почетком у 19 часова.

Добродошли.

 

Извор cmjp.rs, 09. новембар 2019.