Технички преглед и регистрација возила у „Дунав ауто-центрима“ (PR)

Предузеће „Дунав ауто“ брине о исправности ваших возила и пружа услуге техничког прегледа и регистрације и у ванредним околностима изазваним епидемијом коронавируса

Исправно возило чува и вас и животну средину. Предузеће „Дунав ауто“, које послује у саставу Компаније „Дунав осигурање“, брине о исправности ваших возила и пружа услуге техничког прегледа и регистрације и у ванредним околностима изазваним епидемијом коронавируса. „Дунав ауто“ има овлашћење за издавање регистрационих налепница, па власници возила могу обавити све послове везане за регистрацију возила у неком од „Дунав ауто-центара“ широм Србије.

Министарство унутрашњих послова Републике Србије пружило је могућност да и грађани старији од 65 година продуже регистрацију својих возила на начин безбедан за њихово здравље, а „Дунав ауто“ биће им на услузи да то учине на најједноставнији начин. Довољно је да дају писмено овлашћење неком од својих потомака (није потребно да буде оверено код јавног бележника), који ће с тим овлашћењем, њиховом и својом личном картом, те саобраћајном дозволом у „Дунав ауто-центру“ обавити и технички преглед и регистрацију возила.

За заказивање техничког прегледа и регистрације довољно је да позовете Контакт центар Компаније „Дунав осигурање“ на број телефона 0800 386 286 како бисте се информисали о радном времену „Дунав ауто-центара“ и добили телефонски број путем кога ћете заказати технички преглед.

Уколико је ваше возило технички исправно, и полису осигурања од ауто-одговорности и административну таксу за регистрацију возила платићете на истом месту, без одласка на шалтер МУП-а или осигуравајућег друштва. У„Дунав ауто-центру“ добићете неопходну регистрациону налепницу.

Контакт центар Компаније „Дунав осигурање“ на располагању је клијентима сваког радног дана од 7:30 до 21:00 час путем телефонског броја 0800 386 286 и и-мејл адресе контактцентар@дунав.цом.

 

(PR)