А. Раковић: Туристи из Србије и РС ове сезоне да заобиђу Црну Гору

Ђукановићевом расрбљеном режиму треба задавати ударце непрестано, без обзира да ли је у току епидемија или не

Поводом ставова из Привредне коморе Црне Горе и Националне организације за туризам, изнетих јавно осмог априла 2020. да се за туристе из Србије и „Босне“ (ту извесно мисле на Републику Српску) спреме посебни пакети како би Црна Гора спасила сезону, слободан сам да дам своје мишљење:

1. Ђукановићев режим је за Србе исто што и вирус корона. Расрбљена и конвертитска Ђукановићева власт је посебно смртна опасност за српски народ Црне Горе и Српску православну цркву у Црној Гори.

2. Особа блиска Ђукановићевом режиму већ је јавно објавила да је коронавирус „виша сила“ која је Демократској партији социјалиста помогла против литија Српске православне цркве у Црној Гори.

3. С тим у вези Ђукановићевом расрбљеном режиму треба задавати ударце непрестано, без обзира да ли је у току епидемија или не. Против смртног непријатеља се морамо борити у свим условима, а не помагати му да нашим новцем пуни буџет који користити да уништава Србе у Црној Гори и Српску православну цркву у Црној Гори.

4. Туристи из Републике Србије и Републике Српске не треба да иду у Црну Гору на летовање ове године, осим изузетно, у смештаје чији су власници Срби или власници одани српству у црквеном смислу.

5. Уколико би Срби из Србије и Српске насели на ове понуде црногорског режима, то би ишло у корист Ђукановићу и његовим намерама да уништи Србе у Црној Гори и истера Српску православну цркву с њених осамсто година дугих канонских територија у Црној Гори.

6. Као што смо свесрпску солидарност постигли и током одржавања литија у Црној Гори и током борбе против опаког коронавируса, ту солидарност морамо одржати и након пошасти коронавируса и током даље борбе против пошасти Ђукановићевог режима.

7. Не дамо светиње!

 

Аутор др Александар Раковић

 

Насловна фотографија: Медија центар Београд

 

Извор ИН4С, 08. април 2020.