Миша Ђурковић: Морамо спречити наметање мера тоталитарне контроле

у 13. епизоди емисије Дијалог наш гост био је филозоф Миша Ђурковић. Емисија је снимљена 17. априла у нашем студију у Београду. За више сличних садржаја пратите наш канал на Јутјубу

Да ли је верницима у Србији требало омогућити посету богослужењима или је одлука о забрани кретања оправдана? Хоће ли мере које се предузимају против коронавируса надживети пандемију? Како се убрзани развој технологије користи за угрожавање права и слобода грађана? Како мигрантска криза утиче на Европу? Да ли је безбедност Србије угрожена мигрантским споразумом који су потписале владе у Београду и Бечу? Да ли је вирус осујетио борбу православних верника у Црној Гори за одбрану имовине Српске православне цркве? Ко и због чега у Србији води рат против породице као традиционалне друштвене институције? Како је глобалистичка интелигенција склона левичарским идејама окупирала наше универзитете и друштвене установе? Зашто у Србији нема аутентичне десничарске и конзервативне странке или организације?

О овим и сличним темама у 13. епизоди емисије „Дијалог” разговарали смо са Мишом Ђурковићем, филозофом и директором Института за европске студије. Емисија је снимљена 17. априла у нашем студију у Београду. За више сличних садржаја пратите наш канал на Јутјубу који можете наћи ОВДЕ.