Мигранти на српско-мађарској граници (Фото: Танјуг/Сава Радовановић)

Migranti ponižavali radnicu u prihvatnom centru u Bogovađi (VIDEO)

Nakon što je devojka nehotice nagazila na prostirku za molitvu, ona je bila primorana da istu pred svima poljubi kako se migranti smirili

Nesvakidašnji incident desio se 17. decembra u migrantskom kampu u Bogovađi kod Lajkovca, pošto se grupa migranata pobunila jer je radnica kampa nehotice nagazila prostirku za molitvu. Njen nenamerni postupak je bio povod da se grupa migranata okupi ispred ulaza u zgradu i glasno protestuje, nateravši radnicu da poljubi prostirku i da se na taj način izvini svima.

Kako se navodi na društvenim mrežama, reč je o devojci koja je zaposlena u tom kampu. Jedan od migranata koji se pripremao za molitvu izašao je u hodnik u kome je razastro prostirku. U tom trenutku, s obzirom na to da je hodnik uzak i da nije bilo mesta za prolaz, radnica je slučajno nagazila na nju kako bi došla do drugih soba.

Zbunjena devojka nije znala šta se dešava, a kako bi se situacija smirila ona je bila primorana da pred svima poljubi prostirku kako migranti ne bi napravili dalji haos. Sudeći po snimku koji se širi društvenim mrežama, devojka je tokom svega bila vidno uznemirena.

 

Naslovna fotografija: Tanjug/Sava Radovanović

 

Izvor Kurir, 23. decembar 2020.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na YouTube-u