Председник Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић током седнице Скупштине Црне Горе, 03. децембар 2020. (Фото: Снимак екрана/Грађански покрет УРА)

Abazović: Milo duguje 12.4 miliona evra za porez; Đukanović: Nije tačno

„Dok priča o navodnom poštovanju Ustava i zakona, Milo Đukanović duguje 12,4 miliona evra poreza državi“, napisao je Abazović na svom nalogu na Tviteru

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović tvrdi da predsednik Milo Đukanović državi duguje 12,4 miliona evra na ime poreza.

“Dok priča o navodnom poštovanju Ustava i zakona, Milo Đukanović duguje 12,4 miliona evra poreza državi”, napisao je Abazović na svom nalogu na Tviteru.

Naveo je i da je “sada valjda jasno šta se krije iza dizanja tenzija, priče o identitetu, ugroženosti…”.

“Nema više nedodirljivih”, poručio je Abazović, koji je uz poruku objavio i podatke o blokiranim pravnim licima sa portala Centralne banke Crne Gore.

Đukanović demantovao Abazovića, dug je laž i prevara

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović demantovao je danas navode potpredsednika Vlade Dritana Abazovića da državi duguje 12,4 miliona evra na ime poreza, i poručio da je to “najobičnija laž i prevara”.

“Objava Dritana Abazovića da sam poreski dužnik najobičnija je laž i prevara. Kao građanin Crne Gore Milo Đukanović, ne dugujem ni jedan cent po osnovu poreza, ni po bilo kom drugom osnovu”, napisao je Đukanović na svom Tviter nalogu.

Abazović je ranije danas na svom Tviter nalogu objavio da predsednik Đukanović dok, kako je naveo, priča o navodnom poštovanju Ustava i zakona, državi duguje 12,4 miliona evra na ime poreza.

 

Naslovna fotografija: Snimak ekrana/Građanski pokret URA

 

Izvor Tanjug/B92, 05. januar 2021.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na YouTube-u