Siniša Ljepojević: Američko društvo se kreće ka dezintegraciji

U 48. izdanju emisije Dijalog govorio je novinar Siniša Ljepojević. Emisija je snimljena 13. januara u našem studiju u Beogradu.

Šta se dogodilo u Vašingtonu šestog januara? Da li su stvarno demonstranti provalili u Kongres, ili se radi o akciji lažne zastave? Zašto pripadnici američke političke elite govore o početku “postameričkog veka”? Hoće li Tramp završiti u zatvoru? Kako će unutrašnja politička kriza uticati na moć Amerike na međunarodnom planu? Kako će se promena administracije u Vašingtonu odraziti na Balkan? Hoće li Nemci preuzeti glavnu ulogu na Balkanu ili će to i dalje raditi SAD? Koliko je ozbiljna kineska pretnja viševekovnoj dominaciji Zapada? Šta se dogodilo za Bregzitom i zašto je Boris Džonson ipak postao gubitnik?

O ovim i brojnim drugim pitanjima u 48. izdanju emisije Dijalog govorio je novinar Siniša Ljepojević. Emisija je snimljena 13. januara u našem studiju u Beogradu.

Za više sličnih sadržaja pretplatite se na naš kanal klikom na OVAJ LINK i pratite našu Fejsbuk stranicu (facebook.com/novistandard).

Pratite nas na YouTube-u